Meeting in Brooklyn

2015-09-22 10.07.09

Jag har så mycket att göra just nu att jag knappt hinner gå på toaletten! Men det är vansinnigt roligt och det här kommer att bli så bra! Idag har jag haft ett möte i Brooklyn och nu sitter jag på ett svenskt fik i Williamsburg och tokmailar lite. Snart ska jag kasta mig på tunnelbanan tillbaka in till Manhattan och jobba med allt pressmaterial.

Jag hoppas kunna ge er lite bättre bilder så småningom men ett hett tips för att hänga med på vad som händer är att följa med i våra sociala kanaler Facebook, Twitter och Instagram. Jag kommer inte att hinna uppdatera så mycket själv.

// I have so much to do right now, I barely have the time to go to the bathroom! But it’s so much fun and this is going to be great! Today, I’ve had a meeting in Brooklyn and now I’m in a Swedish coffee shop in Williamsburg spewing out emails. Soon, I’ll hop on the subway back to Manhattan and get started with the press material.

I hope to update you with better photos as we go but a hot tip is to check out our social channels to keep up. I won’t have much time to update myself.

Comments

comments